aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα τρία θέματα της εταιρείας

Ανόρθωση: Τα τρία θέματα της εταιρείας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία της Ανόρθωσης προσπαθεί να προσελκύσει νέο κόσμο, νέους μετόχους και πιθανόν επενδυτές για να αυξήσει τα έσοδά της. Προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται να προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί για τις 14 Νοεμβρίου.

Τη Συνέλευση θα απασχολήσουν τρία θέματα τα οποία σας παρουσιάζει πιο κάτω το «Goal».

Το πρώτο είναι η ενημέρωση που θα γίνει για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Οι μέτοχοι θα ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια για τα οικονομικά και θα μπορούν να κάνουν και ερωτήσεις. Στη συνέχεια έχουμε δύο σημαντικά κεφάλαια. Το ένα είναι η αύξηση του ονομαστικού κεφαλαίου της εταιρείας και η έκδοση νέων μετοχών.

Διαβάστε επίσης: Ντούρις: «Δεν ήταν παράξενο και δεν ρώτησα τον Κετσπάγια»

Στην ενημέρωση της στους μετόχους, η εταιρεία αναφέρει: «Θα προταθεί η υιοθέτηση συνήθων ψηφισμάτων για την αύξηση του ονομαστικού κεφαλαίου της εταιρείας για τη δημιουργία μετοχών νέας τάξης στο κεφάλαιο της εταιρείας και για την εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου να προβεί σε παραχώρηση των νέων μετοχών. Περαιτέρω θα προταθεί ψήφισμα για την αποποίηση των μετοχών του δικαιώματος προτιμήσεως τους αναφορικά με την υπό αναφορά έκδοση και παραχώρηση μετοχών».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η σούμα για τον… μάγο κάνει 11 στα 17!

Το τρίτο σκέλος αφορά στην τροποποίηση του καταστατικού εγγράφου της εταιρείας. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην επιστολή προς τους μετόχους: «Θα προταθεί η υιοθέτηση ειδικού ψηφίσματος για την τροποποίηση του καταστατικού εγγράφου της εταιρείας με τρόπο ώστε να γίνεται πρόνοια στην νέα τάξη μετοχών που θα δημιουργηθεί και στα δικαιώματα αυτής».

Όλα αυτά αλλά και οτιδήποτε άλλο τεθεί προς συζήτηση ή εξέταση αναμένεται να εγκριθεί από την έκτακτη Γενική Συνέλευση. Στόχος είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου να φέρει σε βάθος χρόνου έσοδα 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για να κλείσουν τρύπες αλλά και να καλυφθούν άμεσες ανάγκες της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ