aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα θέματα που «καίνε» και ο Κετσπάγια τη… δουλειά του

Ανόρθωση: Τα θέματα που «καίνε» και ο Κετσπάγια τη… δουλειά του

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στις τάξεις της Ανόρθωσης. Τα ανοικτά «μέτωπα» είναι πολλά και σημαντικά με τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα να «τρέχει» ώστε να διευθετήσει άμεσα τις υποχρεώσεις της «Κυρίας». Τα κριτήρια Μαρτίου, οι μισθοί των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού, αλλά και οι 600.000 ευρώ που πρέπει να καταβληθούν στην Όρενμπουργκ για την μετεγγραφή του Ντούρις, πιέζουν ασφυκτικά το Δ.Σ. των κυανόλευκων.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τιμούρ από τον Μάιο! Το μπάτζετ και οι υπογραφές

Ήδη, το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά. Επιπρόσθετα, θα διευθετηθούν διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες ώστε να μπει… ζεστό χρήμα στο ταμείο της «Κυρίας». Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να ολοκληρωθεί αισίως το σήριαλ με την ομάδα της Ρωσίας.

Κανένας διακανονισμός δεν έγινε -τελικά- από τον τέως πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, ενώ οι τιμωρίας της FIFA προκαλούν… τρόμο (αν υποβληθούν στην Ανόρθωση). Αφαίρεση βαθμών και εμπάργκο μετεγγραφών είναι οι πιο σημαντικές, γι’ αυτό και ευχή όλων στο οικοδόμημα της «Κυρίας» είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Στέλνει «ραβασάκι» για Ντούρις η ΦΙΦΑ, κανένας διακανονισμός

Όσον αφορά τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο Γεωργιανός βλέπει τη… δουλειά του, καθώς συμφώνησε να αναλάβει την Ανόρθωση από τον ερχόμενο Μάιο ωστόσο άρχισε ήδη να μελετά το ρόστερ και τις θέσεις που επιθυμεί να προχωρήσει σε ενίσχυση. Τέλος, αναμένεται πως θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό και ο προϋπολογισμός της νέα αγωνιστικής περιόδου, ώστε ο Κετσπάγια να γνωρίζει την συνολική κατάσταση. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, ωστόσο απομένουν μόνο οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί το deal.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ