aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα τεράστια οφέλη πιθανής αποχώρησης του Κατσαράβα

Ανόρθωση: Τα τεράστια οφέλη πιθανής αποχώρησης του Κατσαράβα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ιδανικό θα είναι για τον Τιμούρ Κετσπάγια το σενάριο αποχώρησης του Νίκα Κατσαράβα. Εάν ο Γεωργιανός επιθετικός φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ή βρει ομάδα η οποία είναι πρόθυμη να καλύψει το συμβόλαιό του τότε το κέρδος για την «Κυρία» θα είναι διπλό. Αφενός θα απελευθερωθεί θέση στο ρόστερ και θα υπάρχει η δυνατότητα νέας προσθήκης με κοινοτικό ποδοσφαιριστή και αφετέρου θα εξοικονομηθούν χρήματα, μιας και το συμβόλαιό του είναι από τα πιο ψηλά της ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Goal» οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στην ομάδα της Αμμοχώστου όχι μόνο δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του πανύψηλου φορ, αλλά ευνοούν ένα τέτοιο σενάριο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

Ο Κετσπάγια δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του Κατσαράβα στην προετοιμασία και γι’ αυτό διαφοροποίησε το μετεγγραφικό πλάνο με την προσθήκη του Μπεράτ Σαντίκ. Ο ερχομός του Φινλανδού και η παρουσία του Μίχαλ Ντουρίς, καθιστούν τον Κατσαράβα ως τρίτη επιλογή στην «ιεραρχία» της γραμμής κρούσης. Την περσινή σεζόν ο 25χρονος επιθετικός έμεινε στην «σκιά» του Ντούρις και προκύπτει το ερώτημα εάν είναι διατεθειμένος να περάσει άλλη μία σεζόν χωρίς πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα δεδομένα δεν είναι τόσο απλά αφού εάν δεν βρει ομάδα, η οποία θα του καλύψει τα εγγυημένα έσοδα που του προσφέρει η Ανόρθωση δύσκολα θα αποχωρήσει. Ο Κετσπάγια, πάντως, προετοιμάζει το έδαφος ώστε να είναι έτοιμος σε όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: H διάγνωση για τον τραυματισμό του Σελίν

Εκτός απροόπτου θα αποκτηθεί ο Γεωργιανός τερματοφύλακας, Λούκα Μικάγια, ο οποίος ναι μεν θα πάρει θέση στον κατάλογο Β΄, όμως θα καταλάβει την πέμπτη θέση στη λίστα των ξένων. Πολύ πιθανόν να γίνει κίνηση με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή κάτω των 23 ετών, εφόσον η τεχνική ηγεσία εντοπίσει αξιόλογη περίπτωση στο μετεγγραφικό παζάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ