aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα ταξίδια του Τιμούρ και η υποψηφιότητα Γιαννούλη

Ανόρθωση: Τα ταξίδια του Τιμούρ και η υποψηφιότητα Γιαννούλη

Από το ένα αεροπλάνο στο άλλο μπαίνει ο Τιμούρ Κετσπάγια με στόχο να κλείσει συμφωνίες ή και να παρακολουθήσει μετεγγραφικούς στόχους. Τις προηγούμενες μέρες ο Γεωργιανός τεχνικός βρέθηκε στην Ελλάδα και πιθανότατα θα είχε και συνάντηση με τον Βασιλακάκη ή τους εκπροσώπους του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο «Active» στο… μικροσκόπιο βρίσκεται ο Eλλαδίτης αριστερός μπακ, Κωνσταντίνος Γιαννούλης.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην Πάφος FC, όμως αποχώρησε μετά από διαφωνία με τον Στίβεν Πρέσλι και συνέχισε την καριέρα του στον ΟΦΗ, όπου κατέγραψε φέτος 13 συμμετοχές. Μετά από την παρουσία του στην Ελλάδα ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στη Γεωργία όπου και εκεί το ταξίδι του έχει να κάνει με μετεγγραφικά σενάρια και στόχους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το κεφάλαιο πρόεδρος και η ενόχληση με Παντελή

Ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης δεν σταματά λεπτό να δουλεύει και να προσπαθεί να ολοκληρώσει το ρόστερ του το συντομότερο δυνατό. Ξέρει τι θέλει, ξέρει πού να κινηθεί και κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τους κατάλληλους παίκτες μέσα στο μπάτζετ που του έχει δοθεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόθεση του Πουλλαΐδη φαίνεται να είναι να τον ανακοινώσει όταν θα επιστρέψει στην Κύπρο. Ίσως αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αν όχι και λίγο νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η παρουσία του Σπανού και οι φήμες για επενδυτή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ