aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα σενάρια ενδεκάδας και ο Ουζόχο

Ανόρθωση: Τα σενάρια ενδεκάδας και ο Ουζόχο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Αλκή, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς γι’ αυτήν. Το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούν να έχουν οι ποδοσφαιριστές είναι να ικανοποιήσουν τον πικραμένο τους κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, χαρίζοντάς του νίκη με καλή εμφάνιση. Ο Γιούρχεν Στρέπελ δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα της ομάδας του σε σχέση με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στην Πάφο FC.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την Ανόρθωση

Όλα δείχνουν ότι ο Φράνσις Ουζόχο θα φορέσει ξανά τα γάντια του και θα επιστρέψει μετά και την επεισοδιακή συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Έχει εκδοθεί το νέο δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Σπρώξιμο» του Στρέπελ στους παίκτες

Απ’ εκεί και πέρα, στα δεξιά της άμυνας θα είναι ο Στρούνα, αριστερά ο Μπεσάτ και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Αρτυματάς. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Ζοάο Βίκτορ, Ιωάννου και Κοφί. Στα δυο «φτερά» της επίθεσης οι Κυριάκου και Πράνιτς και στην κορυφή ο Ντούρις. Θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικεί ο Μπουφ και ο Ράγιος, στα «φτερά» ο Μικελτάντζε και ο Στεφανέλι και στην κορυφή ο Κατσιαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ