aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα «παραμύθια» για Βασιλακάκη

Ανόρθωση: Τα «παραμύθια» για Βασιλακάκη

Ο Θεόδωρος Βασιλακάκης όντως δεν δικαίωσε, μέχρι στιγμής, τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του όταν το Καλοκαίρι ο Τιμούρ Κετσπάγια του έδινε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτη μέσος μετρά τέσσερις συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο στο αρχικό σχήμα και μόλις 194’. Είναι ο νεοφερμένος με τη λιγότερη προσφορά στην Ανόρθωση στα 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο 31χρονος μέσος είχε την… ατυχία να πέσει πάνω σε έναν εξαιρετικό Ρούβεν Ράγιος, ο οποίος κάνει «παπάδες» στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια βρήκε την «χρυσή» συνταγή χρησιμοποιώντας πίσω από τον Ισπανό δύο «καθαρά» ανασταλτικά χαφ. Αρτυματάς, Μαργκάσα και Νταουσβόλι επιφορτίζονται την «βρώμικη» δουλειά δίνοντας ελευθερία κινήσεων στον Ράγιος κι έτσι ο Βασιλακάκης που είναι πιο δημιουργικός μέσος δεν βρήκε χώρο στην ενδεκάδα ούτε στη θέση «8», ούτε στη θέση «10».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο δεξιός μπακ και η εκτίμηση για Πόποβιτς

Ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής του Βασιλακάκη στάθηκε η αιτία για σενάρια αποχώρησής του από την Ανόρθωση. Τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ούτε καν σκέφτηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Ελλαδίτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ανόρθωση, ο Γεωργιανός τεχνικός πιστεύει στις δυνατότητές του και τον υπολογίζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το μετεγγραφικό πλάνο του Κετσπάγια περιλαμβάνει την απόκτηση ενός μέσου με δημιουργικές ικανότητες, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Κοφί στο ρόστερ, ενώ αξιολογούνται και περιπτώσεις νεαρών ακραίων αμυντικών για τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Εφόσον εντοπιστεί αξιόλογη περίπτωση θα γίνει κίνηση ενίσχυσης με παίκτη που θα δηλωθεί στον Κατάλογο Β’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ