aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα «παιχνίδια» με Ντούρις κι ο Αρτυματάς

Ανόρθωση: Τα «παιχνίδια» με Ντούρις κι ο Αρτυματάς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πολλά και διάφορα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες για την περίπτωση του Μίχαλ Ντούρις και πιθανό ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, το όνομα του Σλοβάκου επιθετικού συνδέθηκε με την περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά, τον οποίο η Ανόρθωση επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της.

Στην πραγματικότητα η «Κυρία» δεν δέχθηκε καμία επίσημη πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για τον 31χρονο επιθετικό, ούτε τέθηκε ποτέ στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο ανταλλαγής Ντούρις-Αρτυματά. Αυτό που ισχύει στην όλη υπόθεση είναι ότι στις αρχικές επαφές μεταξύ των δυο ομάδων, τρίτο πρόσωπο (που ασκεί καθήκοντα ατζέντη) «έριξε» το όνομα του Ντούρις. Πιθανόν στον ΑΠΟΕΛ να μην τους αφήνει αδιάφορους η περίπτωση του διεθνούς Σλοβάκου επιθετικού, όμως δεν αποκλείεται και ο Τιμούρ Κετσπάγια να μην «καίγεται» να τον κρατήσει στο ρόστερ της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Βίκτορ και οι 60.000 ευρώ

H ομάδα της Αμμοχώστου είναι ανοικτή στο να συζητήσει πιθανή πώληση του Ντούρις, εφόσον φυσικά προκύψει ενδιαφέρουσα προσφορά. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι «χειροπιαστό», ούτε από τον ΑΠΟΕΛ αλλά ούτε και από ομάδα του εξωτερικού. Η θέση της Ανόρθωσης είναι πως για να μπορέσει να μπει στη διαδικασία συζήτησης με τους γαλαζοκίτρινους θα πρέπει να κάνει δικό της τον Αρτυματά και συνάμα να πάρει χρήμα από τον ΑΠΟΕΛ που θα την ικανοποιεί. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απαιτήσει τις 700.000 ευρώ που κόστισε ο ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μπορεί να μειώσει τη χασούρα με ένα ποσό πιο κάτω. Ο Σλοβάκος φορ αμείβεται με 250.000 ευρώ τον χρόνο, επομένως υπάρχει η αίσθηση ότι ο Κετσπάγια μπορεί να βρει επιθετικό αξίας ακόμη με λιγότερα χρήματα. Φιλολογικό ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από ομάδα του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης: Πληθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι από Κύπρο για Γιαννιώτα

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι σημαντικές και καθοριστικές όσον αφορά την περίπτωση Αρτυματά. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Κετσπάγια είναι να μπορέσει να φέρει τον Αρτυματά στην Ανόρθωση. Πιστεύει πολύ στην αξία του και επιθυμεί διακαώς να τον προσθέσει στο ρόστερ. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ οι οικονομικές απαιτήσεις οριοθετήθηκαν στις 100.000 ευρώ, όμως δεν αποκλείεται να ανοίξει νέος κύκλος επαφών τις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ