aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα νεότερα με τον τραυματισμό του Νταουσβίλι

Ανόρθωση: Τα νεότερα με τον τραυματισμό του Νταουσβίλι

Κάταγμα στη μύτη είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος δέχθηκε κτύπημα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΛ και μάλιστα αντικαταστάθηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις με τους γιατρούς να συστήνουν στον δυναμικό μέσο αποχή λίγων ημερών από τις προπονήσεις. Υπό αυτά τα δεδομένα η συμμετοχή του Γεωργιανού διεθνούς στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με την Ένωση την ερχόμενη Τρίτη είναι αμφίβολη.

Οι πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση είναι μοιρασμένες, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να μην είναι διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Σύμφωνα με την ενημέρωση που προκύπτει ο Νταουσβίλι πιθανόν στα επόμενα παιχνίδια που θα αγωνιστεί να έχει προστατευτική μάσκα στη μύτη, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα σε περίπτωση που κτυπήσει εκ νέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ