aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα λόγια του Κετσπάγια στα αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό

Ανόρθωση: Τα λόγια του Κετσπάγια στα αποδυτήρια για τον Ολυμπιακό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

«Μην περιμένετε ότι θα είναι εύκολο το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι σοβαρή ομάδα, γρήγορη και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση και από τα αποτελέσματα που είχε», ανέφερε σε μία από τις συζητήσεις που είχε ο Τιμούρ Κετσπάγια με τους παίκτες του. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο και ότι για να έρθουν άλλοι τρεις βαθμοί θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η ετοιμότητα του Σελίν, οι αμφιβολίες και το ερωτηματικό

Άλλωστε και το ισόπαλο 1-1 του Ολυμπιακού με την Ομόνοια ήχησε σαν καμπανάκι κινδύνου για την Ανόρθωση και κάνει την ομάδα να πηγαίνει στο ματς με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ο Ολυμπιακός έδειξε ότι αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ήδη «έκοψε» βαθμούς από την Ομόνοια και την ΑΕΚ. Αποτελέσματα που εννοείται ότι δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Γεωργιανό προπονητή, ο οποίος… φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ