aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα λάθη που κοστίζουν και ο Ντουγκλάο

Ανόρθωση: Τα λάθη που κοστίζουν και ο Ντουγκλάο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την περσινή σεζόν η Ανόρθωση σε αρκετές περιπτώσεις πλήρωσε τα λάθη της. Πότε στην άμυνα και πότε στη μεσαία γραμμή. Κόντρα στην ΑΕΛ ένα λάθος του Ντουγκλάο έφερε το γκολ για την ομάδα της Λεμεσού από τα 11 βήματα. Ο Βραζιλιάνος και πέρσι έκανε λάθη, χωρίς αυτό να μειώνει τη μεγάλη ποιότητα και την ηγετική του φυσιογνωμία.

Απέναντι στην ΑΕΛ είχε και δυο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όπου από πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σίγουρα, η «Κυρία» έχει τεράστια ανάγκη τον καλό Ντουγκλάο, όπως έχει μεγάλη ανάγκη να αποφεύγονται τα εύκολα λάθη στην άμυνα που κάνουν μάλιστα πολλές φορές μεγάλη ζημιά.

Αν η Ανόρθωση καταφέρει και περιορίσει τα δικά της λάθη και είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση, τότε θα έχει περισσότερες πιθανότητες να παίρνει το ζητούμενο ακόμη και αν δεν είναι στην καλή της μέρα. Απέναντι στην ΑΕΛ έλειψαν πολλά από τα πιο πάνω στοιχεία και μοιραία ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ