aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα λάθη απαγορεύονται

Ανόρθωση: Τα λάθη απαγορεύονται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για να αυξήσει τις πιθανότητες επιστροφής σε νικηφόρα τροχιά, η Ανόρθωση καλείται να μην επαναλάβει τα λάθη προηγούμενων αγώνων. Εν ολίγοις, να αμυνθεί αυτή τη φορά αποτελεσματικά και, εκμεταλλευόμενη την ποιότητα των μεσοεπιθετικών της ποδοσφαιριστών, να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Εθνικού.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα δώσει τροφή για μεγαλύτερη γκρίνια, η οποία άρχισε να διευρύνεται από τον περασμένο μήνα. Η «Κυρία», υπενθυμίζουμε, στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετρά μόλις μία νίκη απέναντι στην Πάφος FC (0-1). Εξήλθε ισόπαλη με τον Ερμή (1-1) και ηττήθηκε από τη Δόξα (1-2), την Ομόνοια (0-3) και τον Απόλλωνα (2-3). Πέτυχε πέντε τέρματα και δέχθηκε εννέα.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια σε περίπτωση που πανηγυρίσει τη δέκατη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα όχι μόνο θα ηρεμήσει, αλλά θα εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες που θα προκύψουν από τα δύο ντέρμπι που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής. Ο Γεωργιανός προπονητής έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον Εθνικό και ιδιαίτερα από το πώς συμπεριφέρεται αγωνιστικά με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο. Θα δώσει και σήμερα τις κατευθυντήριες γραμμές στους παίκτες του, προσδοκώντας ότι θα μπουν αποφασιστικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα… καθαρίσουν.

Ο Γκιόργκι Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Άντερσον Κορέια στα άκρα της άμυνας και οι Μπράνκο Βργκοτς, Γεβχέν Σελίν σε ρόλο στόπερ. Βλέπετε, μετά το «διαζύγιο» με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Διαθέσιμοι είναι, επίσης, οι Παναγιώτης Αρτυματάς και Παύλος Κορρέα.

Ο Κώστας Αρτυματάς είναι εκτός επιλογών λόγω καρτών, όπως και ο Γιόζεφ Χουσμπάουερ, οπότε οι Μουρτάζ Νταουσβίλι και Ρενάτο Μαργκάσα θα κινούνται στο κέντρο. Στις πτέρυγες θα είναι οι Δημήτρης Χριστοφή, Νίκος Καλτσάς και λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Γκιόργκι Κβιλιτάια αναμένεται ότι θα κινείται ο Ντορ Μίχα. Υπενθυμίζουμε πως ο Τορνίκε Οκριασβίλι αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και τέθηκε εκτός αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ