aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Tα κάνει όλα και (οικονομικά) συμφέρει

Ανόρθωση: Tα κάνει όλα και (οικονομικά) συμφέρει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι βιρτουόζος ποδοσφαιριστής που θα ξεσηκώσει τον κόσμο στις κερκίδες με μία ντρίπλα ή μία φαντεζί ενέργεια. Γι’ αυτή άλλωστε τη δουλειά, υπάρχουν άλλοι παίκτες στο ρόστερ της Ανόρθωσης, όπως ο Ρουβέν Ράγιος, ο Τορνίκε Οκριασβίλι και ο Νίκος Καλτσάς.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα όμως, -περί ου ο λόγος-, είναι ο παίκτης τον οποίο θέλει να έχει κάθε προπονητής στην ομάδα του και είναι απόλυτα επιτυχημένος αγωνιστικά. Ένας ακούραστος «εργάτης» ο οποίος παίζει σαν έφηβος παρότι βρίσκεται στα 34 του χρόνια. Και για τον σκοπό για τον οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια ζήτησε την απόκτησή του, είναι υπεραρκετά όσα κάνει και συμφέρει και από οικονομικής άποψης. Θυμίζουμε πως η Ανόρθωση πλήρωσε 50.000 ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα για να τον κάνει δικό της, ενώ είναι από τους χαμηλόμισθους βασικούς του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια για όλα: Οι ανταγωνιστές για τον τίτλο και οι μετεγγραφές Ιανουαρίου

Ο έμπειρος μέσος, επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (2-0) και έδωσε πολλά… πάρα πολλά. Το πάθος, τα τρεξίματα και η διάθεσή του ξεχωρίζουν σε κάθε ματς. Μεγάλη ήταν και η δική του συμβολή στο πρώτο γκολ όπου με την επιμονή του πήρε μπάλα και έδωσε την ασίστ στον Ρουβέν Ράγιος. Δύσκολα θα βγει το «σκυλί» από την ενδεκάδα ενόψει Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Άλλη μία μέρα στη δουλειά…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ