aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τα καλά, τα κακά και τ’ άσχημα…

Ανόρθωση: Τα καλά, τα κακά και τ’ άσχημα…

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η Ανόρθωση ήθελε αποτέλεσμα πρόκρισης κόντρα στην Καρμιώτισσα, το πήρε κι είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Coca-Cola. Στη συνολική της εμφάνιση, όμως, προβλημάτισε εκ νέου. Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια προχώρησε σε πολλές αλλαγές (έξι συνολικά σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος), αλλά αυτό δεν αποτελεί ισχυρή δικαιολογία. Πόσο μάλλον για ομάδες, οι αξιωματούχοι των οποίων υποστηρίζουν ότι έχουν πολλούς, πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στο καλό της διάστημα στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο α’ ημίχρονο, η «Κυρία» ήταν κουραστικά ανιαρή παρά το γεγονός ότι είχε συντριπτική κατοχή. Σημείο μόνιμου προβληματισμού ήταν και το γεγονός ότι στην πρώτη αξιόλογη κατεβασιά της Καρμιώτισσας, δέχθηκε γκολ και κινδύνευσε η εξασφάλιση του σκορ πρόκρισης. Από εκεί και πέρα, εκτός από την έλλειψη φωτισμού που έφερε την έκρηξη του Τιμούρ Κετσπάγια, πρέπει να ήταν ενοχλημένος και από την απόδοση της πλειονότητας των παικτών του. Για παράδειγμα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, δεν έδειξαν να αρπάζουν την ευκαιρία που τους δόθηκε κι αντί να κερδίζουν, χάνουν πόντους. Ξένισε, επίσης, το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι, και πάλι στην πλειονότητά τους, δεν δείχνουν φρέσκοι, δεν είχαν γρήγορες επιστροφές και σε κάποια σημεία παρουσιάζουν σημάδια έλλειψης φυσικών δυνάμεων.

Όλα αυτά σε ένα ματς με χαμηλό βαθμό δυσκολίας, αφού η βαθμολογική θέση της Καρμιώτισσας την κατατάσσει στον πυθμένα. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα τη Δευτέρα, όταν η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Η επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που φέτος αποδεικνύεται ισχυρό όπλο, οδηγεί τη στοχοθέτηση σε μονόδρομο. Με βάση και τα βαθμολογικά δεδομένα, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από το τρίποντο σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου ενδέχεται να φέρει οπισθοδρόμηση. Ο Γεωργιανός τεχνικός πιστεύει στους παίκτες του, περιμένει τη βελτίωσή τους και προσδοκεί ότι η έναρξη των πλέι οφ θα προσφέρει την ισχυρή δυναμική που χρειάζεται για να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ