aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα δύο «συστατικά» που αγνοούνται

Ανόρθωση: Τα δύο «συστατικά» που αγνοούνται

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στις δυο πρώτες αγωνιστικές η Ανόρθωση διεκδίκησε έξι βαθμούς, μάζεψε τέσσερις, δέχθηκε ένα γκολ, πέτυχε δυο και σε γενικές γραμμές η εικόνα της δεν ικανοποίησε. Τα πυρά για τις απώλειες απέναντι στην Πάφος FC επικεντρώνονται στον Ρόνι Λέβι, μιας και σε αυτόν πέφτουν οι μεγαλύτερες ευθύνες για την ανετοιμότητα που δείχνει η «Κυρία» και πολύ περισσότερο, για την κακή διαχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ισραηλινός σίγουρα έχει τις δικές του ευθύνες για τις απώλειες στο «Στέλιος Κυριακίδης», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έβλεπε την ομάδα να μην «τραβά» αλλά δεν τη βοήθησε με τις κινήσεις του από τον πάγκο.

Όπως και να έχει το όλο θέμα υπάρχουν και ελαφρυντικά. Ήρθαν παίκτες προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια της για να αποκτήσει την απαραίτητη ομοιογένεια, θέλει περισσότερη φαντασία, συνοχή και υπάρχουν και προβλήματα που μείωσαν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Βέβαια, από τη στιγμή που στόχος είναι η διεκδίκηση του τίτλου, απώλειες όπως αυτή στην Πάφο καλό είναι να αποφεύγονται. Ειδικά όταν στο ρόστερ υπάρχει ποιότητα.

Διαβάστε επίσης: Πόσα κοστολογούνται οι ομάδες και ποιοι οι πιο ακριβοί παίκτες

Ο Λέβι θέλει να βρει τρόπο να βοηθήσει την Ανόρθωση να αποκτήσει καλύτερη χημεία στο γήπεδο. Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι σημαντικός παράγοντας προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και θα υπάρξει χρόνος οι νέοι να γνωριστούν με τους παλιούς, να μάθουν το παιχνίδι τους καλά και να βγάλουν μία πιο δεμένη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, οι νέοι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να μάθουν καλύτερα τη φιλοσοφία του νέου τους προπονητή, ώστε να είναι πιο έτοιμοι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το… χάπι που δεν χρυσώνεται

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ