aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα δυνατά χαρτιά ενόψει της νέας σεζόν και τα ερωτηματικά

Ανόρθωση: Τα δυνατά χαρτιά ενόψει της νέας σεζόν και τα ερωτηματικά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλη μια σεζόν για την Ανόρθωση η οποία άρχισε με όνειρα και φιλοδοξίες όσον αφορά στην προσπάθεια της για διάκριση στο πρωτάθλημα, τελειώνει και πάλι άδοξα. Με τα πολλά λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό από διοίκηση και τους Αλβέρτο Μπενίτο – Αντόνιο Πούτσε, η «Κυρία» δεν στάθηκε στο ύψος της και έφθασε στο σημείο η συμμετοχή της στην 6άδα να θεωρείται επιτυχία.

Τι γίνεται, όμως, με το υφιστάμενο ρόστερ και πόσοι ποδοσφαιριστές είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα ουσιαστικά και στη νέα σεζόν; Αυτό το ερώτημα μόνο ο Ρόνι Λέβι μπορεί να το απαντήσει με πάσα ακρίβεια, όμως, στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να μπει δημόσια σε αυτή τη διαδικασία ο Ισραηλινός κόουτς.

Ειδικά από την στιγμή που η «Κυρία» βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου και παλεύει για την κατάκτηση του κυπέλλου που θα φέρει την ομάδα και στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι παίκτες που αναμένεται τη νέα σεζόν να αποτελέσουν δυνατά χαρτιά στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας και οι οποίοι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να βρίσκονται στην ομάδα και να έχουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν.

Αρχίζοντας από την άμυνα, αποτελεί ερωτηματικό η περίπτωση του Γιαν Κόπριβετς. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όμως, διαθέτει ποιότητα και δεν αποκλείεται να κληθεί γα ανανέωση συμβολαίου. Αν συνεχίσει στην «Κυρία» θα είναι ο βασικός πορτιέρε για τρίτη σερί σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιο του Χοσέ-Μαρία Ερέρο, έχει ανανεωθεί αυτομάτως μιας και συμπλήρωσε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, ενώ υπάρχει πρόθεση να συνεχιστεί η συνεργασία και με τον Γκάμπριελ Μόουρα. Κατά πόσο θα έχει ο Ερέρο ρόλο βασικού, αν και εφόσον συνεχίσει οριστικά, είναι κάτι το οποίο θα φανεί στο μέλλον με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Φιλίπε Ολιβέιρα, Ζοάο Βίκτορ και Νικόλα Μίτροβιτς είναι στα πλάνα της διοίκησης για ανανέωση και αναμένεται αν παραμείνουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να αποτελέσουν βασικές μονάδες στη νέα προσπάθεια. Στην επίθεση, ο Ρουβέν Ράγιος έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, όπως και οι Μιγκέλ Καρλίτος – Αντρέ Άλβες.

Για τον Καρλίτος, εκτός απροόπτου ο ρόλος του δεν θα είναι τόσο σημαντικός όπως φέτος στην ομάδα, ενώ Ράγιος και Άλβες θα είναι από τα βασικά επιθετικά χαρτιά της «Κυρίας». Ο Αντριάν Κολούνγκα που έχει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν με την Ανόρθωση είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει. Ο Ισπανός δεν ικανοποίησε κανένα και αν θα έπρεπε να μιλήσουμε με πιθανότητες, τότε το πιο πιθανό είναι να διαβεί την πόρτα της εξόδου του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ