aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα δεδομένα με Ράγιος, Λόρια, Βργκοτς και Οκριασβίλι για Ομόνοια

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με Ράγιος, Λόρια, Βργκοτς και Οκριασβίλι για Ομόνοια

Ντέρμπι έφυγε, ντέρμπι έρχεται για την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν βάλει στο… συρτάρι τον «φάκελο» του κυπέλλου και το ισόπαλο 0-0 με τον Ολυμπιακό, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν. Μετά τον ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση έχει ενώπιόν της άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Η «Κυρία» έχει δημιουργήσει σημαντικές αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία. Στο -4 η Ομόνοια, στο -7 ο Απόλλων και στο -8 ο ΑΠΟΕΛ. Ενδεχόμενη νέα επιτυχία στο ΓΣΠ θα αυξήσει τη διαφορά της Ανόρθωσης από τους «πράσινους» στους εφτά βαθμούς, ενώ η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Με εξαίρεση το ντέρμπι στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα η Ανόρθωση έχει ανταποκριθεί από αρκετά καλά έως εξαιρετικά στα μεγάλα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Με «ατσάλινη» άμυνα, πάθος, ένταση και ποιότητα στην επίθεση θέλει να παραταχθεί στο παιχνίδι με την Ομόνοια, η οποία είναι η μία εκ των δύο ομάδων (η Νέα Σαλαμίνα είναι η δεύτερη) τις οποίες δεν κέρδισε ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προσοχή είναι στραμμένης στους τραυματίες. Τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Ράγιος, Βργκοτς, Λόρια και Οκριασβίλι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Πρόκειται για τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια να περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση για να διαπιστώσει κατά πόσο θα τους έχει «ετοιμοπόλεμους».

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Ποιος θα πληρώσει τις 400 χιλιάδες ευρώ του Πόποβιτς;

Ράγιος: Με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι ο ποδοσφαιριστής με τις λιγότερες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι. Ο Ισπανός υπέστη τράβηγμα στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός δεν πρόκειται να ρισκάρει, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος μεγαλύτερης ζημιάς.

Βργκοτς: Ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός ένιωσε ενόχληση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε. Εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος να πάρει θέση δίπλα στον Σίλντενφελντ.

Λόρια: Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έφυγε χωλαίνοντας από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εκτός απρόοπτου θα είναι στην εστία της «Κυρίας».

Οκριασβίλι: Ο Γεωργιανός εξτρέμ χρειάζεται ειδική μεταχείριση, καθώς είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Σχεδόν όποτε επιβαρυνθεί νιώθει ενοχλήσεις και κατά τη διάρκεια της βδομάδας πριν από αγώνες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα παίξει με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ