aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα αλλάζει ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Τα αλλάζει ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα (0-2), την περασμένη Κυριακή, ο Τιμούρ Κετσπάγια προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Θέλησε με τα όπλα που είχε στη διάθεσή του να κάνει το καλύτερο δυνατό για να πάρει αυτό που ήθελε. Εκ του αποτελέσματος αυτό δεν απέφερε καρπούς και η «Μεγάλη Κυρία» γνώρισε την ήττα. Η εικόνα επίσης της ομάδας δεν ήταν καλή και δεν ικανοποίησε.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έδωσε λίγα, δεν πήρε τίποτα

Έτσι, ο Γεωργιανός προπονητής αναμένεται να προβεί ξανά σε αλλαγές σε σχηματισμό και πρόσωπα. Το πιο πιθανό είναι να εφαρμόσει τετράδα στην άμυνα και να επιστρέψει ο Ράγιος σε ρόλο επιτελικού. Εκεί είναι που έκανε τα σπουδαία του παιχνίδια φέτος και εκεί αναμένεται να αγωνιστεί μεθαύριο κόντρα στην ΕΝΠ.

Διαβάστε επίσης: Σωτηρίου: «Δεν πήρα ευκαιρίες στην Ανόρθωση, εξάδα ο Ολυμπιακός»

Πέραν όμως από τις αλλαγές που θα γίνουν, στόχος είναι η ομάδα να μπορέσει να κλείσει ιδανικά το 2019. Το παιχνίδι με τους βυσσινί είναι το τελευταίο χρονικά και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί που θα ανεβάσουν προσωρινά την ομάδα στην κορυφή. Και αυτό γιατί η Ανόρθωση θα αγωνιστεί μεθαύριο και η πρωτοπόρος Ομόνοια την Κυριακή. Αν οι πράσινοι δεν κερδίσουν την ΑΕΚ και η Ανόρθωση πάρει το τρίποντο θα κλείσει το 2019 στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Από την προσφυγή κατά της Ανόρθωσης σε προεδρικό θώκο

Το σημαντικό βέβαια δεν είναι ποιος θα είναι στην κορυφή τα Χριστούγεννα, αλλά στο τέλος του μαραθωνίου. Μπορεί η ήττα από τον Απόλλωνα να έφερε κατήφεια, όμως δεν αλλάζει το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας. Πολλές φορές μέσα από τις ήττες μπορείς να μάθεις και να διδαχτείς πολύ περισσότερα πράγματα και αυτό θα επιδιώξει και η Ανόρθωση για να βγει πιο δυνατή, να διαχειριστεί σωστά το αποτέλεσμα και να μπορέσει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην ΕΝΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ