aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Τα 5 πρωτοφανή γεγονότα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση: Τα 5 πρωτοφανή γεγονότα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με φόρα από το «διπλό» επί της ΑΕΚ στην «Αρένα» η Ανόρθωση «κόλλησε» δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι και πέμπτη σε έκτο εντός έδρας αγώνα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Αμμοχώστου ευτύχησε στην πρώτη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε να σκοράρει με τον Ρούβεν Ράγιος στο 10’.

Ένα γκολ που προήλθε έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Μαργκάσα, ο οποίος έκλεψε την μπάλα, έπαιξε το ένα-δύο με τον Καλτσά και με ψυχραιμία σήκωσε το κεφάλι δίνοντας στο κατάλληλο σημείο και χρόνο την μπάλα στον Ισπανό που με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. O Ράγιος επανήλθε στο σκοράρισμα, μετά από διακοπή μίας βδομάδας, και έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα όσα και ο Ιβάν Τρισκόφσκι με τον οποίο μοιράζεται την πρωτιά στον πίνακα των πρώτων σκόρερ.

Το γκολ του Κατσαράβα (τρίτο στο πρωτάθλημα) έκανε ακόμα πιο εύκολη τη δουλειά για την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία κατάφερε να απλοποιήσει τα δεδομένα ενός αγώνα που το εμπόδιο ήταν αρκετά υψηλό και η ίδια δεν έφτασε σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, όπως ο Τιμούρ Κετσπάγια παραδέχθηκε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου. Το σημαντικό για τους «κυανόλευκους» είναι πέτυχαν άλλη μία νίκη, ήξεραν τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, απειλήθηκαν ελάχιστα και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια για μετεγγραφές: «Δεν έχω λόγο να σας το κρύψω»

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ σημειώθηκαν αρκετά πρωτοφανή γεγονότα για την Ανόρθωση στη φετινή σεζόν, τα οποία καταγράφουμε πιο κάτω:

  • Για πρώτη φορά εκτός ενδεκάδας ο Κώστας Αρτυματάς, ο οποίος έως σήμερα είχε το απόλυτο στα λεπτά συμμετοχής (900’) σε 10 αγώνες.
  • Για πρώτη φορά εκτός ενδεκάδας ο Γιώργος Γκαλίτσιος (τραυματίας), ο οποίος επίσης είχε το απόλυτο στα λεπτά συμμετοχής (900’) σε 10 αγώνες.
  • Αντικαταστάθηκε ο Σίλντενφελντ στο ημίχρονο (αναγκαστική αλλαγή) και έτσι κανείς παίκτης της Ανόρθωσης δεν μετρά πλέον το απόλυτο στα λεπτά συμμετοχής. Οι τρεις προαναφερθέντες ήταν οι μοναδικοί βασικοί και αναντικατάστατοι του Τιμούρ Κετσπάγια.
  • Παρθενική συμμετοχή του Παναγιώτη Αρτυματά στη φετινή σεζόν.
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία έπαιξαν μαζί τα αδέλφια Αρτυματά, Παναγιώτης και Κώστας. Και οι δύο αγωνίστηκαν ως αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Ήταν «Κυρία» κόντρα στην ΑΕΛ και στρογγυλοκάθισε στο ρετιρέ (pics & vid)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ