aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Συστάσεις Κετσπάγια στα αποδυτήρια

Ανόρθωση: Συστάσεις Κετσπάγια στα αποδυτήρια

Μπορεί οι φίλοι της Ανόρθωσης να… πετούν στα σύννεφα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα και τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και στα αποδυτήρια της «Κυρίας».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια από την επόμενη κιόλας μέρα, αφού συνεχάρη τους παίκτες του, τόνισε σε όλους ότι επιβάλλεται να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να συνεχίσουν με την ίδια «δίψα». Μετά το διήμερο ρεπό που παραχωρήθηκε το Σαββατοκύριακο επαναρχίζουν σήμερα οι προπονήσεις στο «Αντώνης Καρράς», χωρίς όμως τους δέκα διεθνείς.

Διαβάστε επίσης: Ο «άλλος» Ράγιος διά… χειρός Τιμούρ

Κ. Αρτυματάς, Ιωάννου, Μαργκά, Πηλέας, Π. Αρτυματάς και Κορρέα θα ενταχθούν στις Εθνικές Ανδρών και Ελπίδων της Κύπρου, ενώ υποχρεώσεις με τις Εθνικές Γεωργίας και Σλοβακίας έχουν οι Λόρια, Οκριασβίλι, Νταουσβίλι και Ντούρις. Η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Παρασκευή με την Αναγέννηση Δερυνείας, αφού η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Ομόνοια. Το σημαντικό για την «Κυρία» είναι να επιστρέψουν οι διεθνείς χωρίς τραυματισμούς, αφού η διαθεσιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών δημιουργεί ευχάριστο πονεκάφαλο και πλειάδα επιλογών στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Διαβάστε επίσης: Ράγιος στον Active: «Γι’ αυτό τον λόγο με βλέπετε έτσι φέτος…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ