aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Συντηρούν μετεγγραφικά το όνομα του Κόρχουτ

Ανόρθωση: Συντηρούν μετεγγραφικά το όνομα του Κόρχουτ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι δεδομένη η πρόθεση της Ανόρθωσης να κινηθεί για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, αλλά και στη θέση του αριστερού μπακ. Ονόματα υπάρχουν στη λίστα, αλλά για την ώρα οι επαφές δεν είναι τόσο προχωρημένες που να μπορεί κανείς να πει ότι είναι κοντά σε ενίσχυση.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ανθρωπιάς από την Ανόρθωση, όλα τα έσοδα στους πληγέντες

«Δεν υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν οι επαφές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Διαβάστε επίσης: Μετεγγραφικό παιχνίδι από τον Ρόνι Λέβι

Στην Ανόρθωση θέλουν να φέρουν δύο ποδοσφαιριστές, αλλά μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ δεν «καίγονται». Μπορούν να κάνουν μερικές μέρες υπομονή και αναλόγως θα κινηθούν. Το όνομα του Μιχάλι Κόρχουτ (φωτό) συντηρείται από τους Ισραηλινούς, όμως στην Ανόρθωση ήταν κάθετοι ότι δεν θα προχωρήσουν με αυτή την επιλογή. Περισσότερο γιατί η στάση του Ούγγρου αριστερού μπακ απέναντι στην ομάδα δεν άρεσε κι έτσι δύσκολα θα επανέλθει το όνομά του στο προσκήνιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Λαβόρδε και το φιλικό με Εθνικό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ