aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Συνέλευση με... μαύρο καπνό

Aνόρθωση: Συνέλευση με… μαύρο καπνό

Πενθήμερη παράταση -τουλάχιστον- θα πάρει το διοικητικό σίριαλ στην Ανόρθωση. Αυτό αποφάσισε η χθεσινή Γενική Συνέλευση, η οποία κύλησε με πολλές εντάσεις, λογομαχίες και αποκαλύψεις. Η συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου να ορίσει τριμελή επιτροπή για να αρχίσει ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Χρίστο Πουλλαΐδη, διάρκειας πέντε ημερών, με στόχο να βρεθεί η χρυσή λύση και ο μεγαλομέτοχος να αναλάβει τη διαχείριση της Εταιρείας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης δεν παρευρέθηκε στη χθεσινή συνέλευση «λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και συναντήσεων οι οποίες έχουν διευθετηθεί πιο πριν», όπως ανακοινώθηκε, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον γιο του Ανδρέα Πουλλαϊδη και τον συνεργάτη του Μάριο Μιχαήλ. «Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να γίνει συζήτηση για το MoU αφού αυτό έχει ήδη απορριφθεί και είναι σαν να μην υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων στο e-mail που ανέγνωσε ο Λοΐζος Λοΐζου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου της Ανόρθωσης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στην ομιλία του, αφού ανέλυσε ολόκληρη τη διαδρομή από το 2016 όταν ο Ανδρέας Παντελή επανεμφανίστηκε στα διοικητικά, μέχρι σήμερα. Ξεκαθάρισε ότι ήταν και παραμένει προσηλωμένος στην επιστροφή του Χρίστου Πουλλαΐδη στα διοικητικά διότι η Ανόρθωση τον χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης: Ο Παντελή έλεγε «έννε με μπακίρες που κάμνεις ομάδα»

«Σκοπός μου πάντα ήταν το όχι σύγκρουση αλλά συναίνεση. Δυστυχώς για λόγους πέραν των προθέσεων και δυνατοτήτων μου δεν τα κατάφερα και δεν αποφύγαμε τα ρεζιλίκια και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Τον τελευταίο χρόνο και πιο έντονα τις τελευταίες μέρες εγώ προσωπικά και το συμβούλιο μου έχει διασυρθεί και συκοφαντηθεί από κατευθυνόμενα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες όσο κανένας άλλος. Κύριοι ούτε παιχνίδια στήσαμε ούτε στοιχήματα παίξαμε ούτε χρήματα της Ανόρθωσις φάγαμε και ούτε προσβάλαμε την Ανόρθωση με την συμπεριφορά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λοΐζος Λοΐζου
Αναφέρθηκε επίσης στον προγραμματισμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στην τρέχουσα περίοδο: «Ο Αντρέας Παντελή πραγματοποιεί μετεγγραφές προς ενίσχυση της, χωρίς καμία πληροφόρηση προς τον σύλλογο. Σε συνεχόμενες υποδείξεις μας και κραυγές αγωνίας μας και προτροπές προς τον Αντρέα Παντελή να προσέχει πόσα σπαταλά πάντα μας έλεγε με έντονο ύφος «ένε με τις μπακίρες που κάμνεις ομάδα», άμα θέλετε βγείτε στον κόσμο και πείτε ότι δεν θα επιτρέψετέ να γίνουν μεταγραφές».

Διαβάστε επίσης: Ένταση, λογομαχίες και σπρωξίματα στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης

Αποκάλυψε επίσης ότι «τις €400.000 για τη μετεγγραφή Κατσαράβα θα το αναλάμβαναν προσωπικά ο Αντρέας Παντελή και ο Κυριακός Γιάγκου και ότι είναι πουλημένος στην Σπάρτακ Μόσχας για το ποσό των €700.000» και ότι έχει υπογραφεί και σχετική συμφωνία! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε, επίσης, ότι η Εταιρεία διεξάγει τις έρευνες και ελέγχους για τυχόν ατασθαλίες και κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης Αντρέα Παντελή.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ MοU

Για το Μνημόνιο Συναντίληψης, ο Λοΐζος Λοΐζου ανέφερε: «Στις 13/03/2019 μου αποστέλλεται το πρώτο MοU από τον Μαρίνο Μήτρου (επομένως όχι 45 μέρες όπως συκοφαντούν μέχρι τις 12/4/2019 που το απέσυραν) το οποίο μου ζητήθηκε άμεσα, χωρίς μελέτη και συζήτηση να υπογράψω και δεν αποδέχτηκα. Το πρώτο MοU ήταν πολύ πρόχειρο, κακογραμμένο και αντιφατικό, το οποίο έχριζε οπωσδήποτε μελέτη και επεξεργασία.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η ομιλία Λοΐζου για Πουλλαΐδη, ονόματα και χρηματικά ποσά

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ζητά μείωση της ετήσιας χορηγίας έναντι των χρεών του Συλλόγου από €500.000 σε €100.000 χωρίς να εξετάζει εάν αποπληρώνονται τα χρέη του Συλλόγου. Την επεξεργασία και διαπραγμάτευση ανέλαβαν εκ μέρους του συλλόγου ο Αδάμος Μοντάνιος, ο Κώστας Γιωργκάτζιης και Τάσος Αναστασιάδης. Άνθρωποι καταρτισμένοι επαγγελματίες, έντιμοι και πάνω από όλα διαλλακτικοί. Το πρωί της Τρίτης 09/04/2019 είχα συνάντηση με τον κύριο Πουλλαϊδη για συζήτηση διάφορων θεμάτων και αναφέραμε όπως εντός της βδομάδας να ολοκληρωθεί η επεξεργασία του μνημονίου και να συμφωνηθεί .

Την Τετάρτη 10/04/2019 το απόγευμα η ομάδα επεξεργασίας του μνημονίου Αδάμος Μοντάνιος, Κώστας Γιωρκάτζιης και Τάσος Αναστασιάδης ολοκλήρωσαν. Τηλεφώνησα στο Μάριο Μιχαήλ και του είπα ότι αύριο το πρωί μπορούμε να συναντηθούμε γύρω από το τραπέζι για να κλείσουμε και να υπογράψουμε, μου είπε ότι θα μου τηλεφωνούσε σε μια ώρα για να κλείσουμε την ώρα συνάντησης. Δεν μου τηλεφώνησε ποτέ. Τον έψαξα την επόμενη μέρα, Πέμπτη 11/04/2019 και μου απάντησε το απόγευμα. Μου απολογήθηκε και μου είπε ότι ήταν άρρωστος με βρογχοπνευμονία. Μου ανέφερε ότι την επόμενη μέρα αν ήταν καλά θα μου τηλεφωνούσε για να συνεννοηθούμε. Του τηλεφώνησα εγώ και δεν μου απαντούσε. Το βράδυ πήγε στη συνεδρία της Εταιρείας και μεταξύ άλλων πληροφόρησε το Δ.Σ. της εταιρείας ότι αποσύρουν και το MοU».

Χατζηπαντέλας: «Παραχωρώ τη θέση μου αυτή τη στιγμή»!

Στοχοποιημένοι αισθάνθηκαν ότι βρίσκονταν τον τελευταίο καιρό τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου της Ανόρθωσης. Σε βαθμό που ο προέδρος της Εταιρείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει άμεσα! «Προφανώς στο πλαίσιο της λασπολογίας, ξαφνικά άρχισαν κάποιοι να κατηγορούν ότι “γλυκαθήκαμε από την καρέκλα”, “γαντζωθήκαμε στην καρέκλα μας”. Ποια καρέκλα; Βεβαίως και είναι ύψιστη τιμή η προσφορά στην Ανόρθωση, αλλά τη δική μου την καρέκλα, την παραχωρώ αυτή τη στιγμή! Κι είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όποιος επιθυμεί να αναλάβει πρόεδρος της Εταιρείας και αντιπρόεδρος στον Σύλλογο, εγώ θα τον χειροκροτήσω και θα τον στηρίξω πρώτος! Από αυτή τη στιγμή!», ανέφερε στην ομιλία του ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ