aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Συμβούλιο με έξι νέες προσθήκες!

Ανόρθωση: Συμβούλιο με έξι νέες προσθήκες!

Η Ανόρθωση με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ολοκληρωθεί και έχουν προσθέσει έξι νέα μέλη.

Δείτε την ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι στην τελευταία του συνεδρίαση που έγινε την Δευτέρα, 11 Ιουνίου, προχώρησε στο διορισμό και ταυτόχρονα διεύρυνση του Δ.Σ. με έξι νέα μέλη.

Με βάση το καταστατικό και κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου Λοΐζου Λοΐζου τα έξι νέα μέλη είναι οι Μιχάλης Νεοφύτου, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Αδάμος Μοντάνιος, Μάκης Κοντός, Ανδρέας Παπαλλής και Αντώνης Μικελίδης. Οι διοριζόμενοι καθίστανται ισότιμα μέλη του Δ.Σ. και η θητεία τους διαρκεί μέχρι και την ημέρα λήξεως της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο διορίστηκαν.

Με το πέρας αυτής της διαδικασίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ολοκληρωθεί και έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Πρόεδρος: Λοΐζος Λοΐζου

Αναπληρωτής πρόεδρος: Τάσος Αναστασιάδης

Αντιπρόεδρος: Χρίστος Χατζηστεφάνου

Αντιπρόεδρος: Τάσος Κύζας

Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Χατζηπαντέλας

Αντιπρόεδρος: Μάμας Πατέρας

Εκτελεστικός Σύμβουλος: Μιχάλης Βασιλείου

Οικονομικός Σύμβουλος: Κώστας Γιωρκάτζης

Μέλη: Σταύρος Χατζήκυριακος, Γιώργος Παπαγεωργίου, Χρίστος Σαββίδης,Σάββας Κουμής, Παναγιώτης Σαλαφώρης, Χαράλαμπος Μανώλη, Αδάμος Μοντάνιος, Μάκης Κοντός, Ανδρέας Παπαλλής,Αντώνης Μικελίδης, Μιχάλης Νεοφύτου, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ