aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Συγχαρητήρια σε διαιτητή και Γιώργο Παπαδόπουλο...

Ανόρθωση: Συγχαρητήρια σε διαιτητή και Γιώργο Παπαδόπουλο…

Κλήθηκε να αγωνιστεί σε ένα ντέρμπι σχεδόν από το πουθενά. Στα ξαφνικά από παγκίτης, βρέθηκε στα βαθιά. Όμως, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδειξε ότι ξέρει να κολυμπά καλά και να ανταποκρίνεται στα δύσκολα. Άρπαξε την ευκαιρία και έκανε πολύ καλό παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια της Ανόρθωσης. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς.

«Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να προετοιμαστεί κατάλληλα σε αυτές τις λίγες ώρες για ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα πήγε πολύ καλά, ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και έδειξε ότι όποτε χρειαστεί είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Λόρια», ανέφερε ο Σάββας Πηλακούτας.

Για την πολυσυζητημένη φάση στο 17ο λεπτό του ντέρμπι, ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή: «Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είδαμε τη φάση πολλές φορές. Μιλήσαμε και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η μπάλα χτύπησε στο στήθος του. Συγχαίρουμε και τη διαιτησία που απέφυγε ένα λάθος που πιθανόν θα καθόριζε τη μοίρα του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ