aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στον «πάγο» και οι οκτώ

Ανόρθωση: Στον «πάγο» και οι οκτώ

Aπό την στιγμή που στο κεφάλαιο ανανέωσης συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια δεν υπάρχει κατάληξη και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς οι δύο πλευρές συνεννοήθηκαν να αφήσουν στην άκρη το συγκεκριμένο θέμα και να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας «παγώνει» οτιδήποτε αφορά και το πλάνο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο «συρτάρι» μπαίνει και το κεφάλαιο ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών. Στη λίστα όσων μένουν ελεύθεροι τέλος Μαΐου υπάρχουν βασικότατοι ποδοσφαιριστές, ενώ συμπεριλαμβάνονται και οι δύο δανεικοί από άλλες ομάδες Γκιόργκι Κβιλιτάια (από τη Γάνδη) και Ασάφ Τζουρ (από την Χάποελ Ρανανά).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Χάραξε τη γραμμή (του) ο Χαμπουλλάς για το θέμα του Κετσπάγια

Οι υπόλοιποι έξι με συμβατικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είναι οι Τορνίκε Οκριασβίλι, Μπράνκο Βργκοτς, Γιώργος Γκαλίτσιος, Δημήτρης Χριστοφή, Ρενάτο Μαργκάσα και Γιώργος Παπαδόπουλος. Στην περίπτωση του Μιχάλη Μανιά οι κυανόλευκοι έχουν το δικαίωμα λύσης του συμβολαίου εάν καταβάλουν αποζημίωση. Προφανώς και η κατάληξη στο θέμα του Τιμούρ Κετσπάγια να καθορίσει και το μέλλον ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πράνιτς: «Δεν πιστεύω ότι η ΑΕΛ έχει καλύτερους παίκτες από την Ανόρθωση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ