aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στον δρόμο για την επιστροφή ο Μίχα, μήνυμα σε Νταουσβίλι

Ανόρθωση: Στον δρόμο για την επιστροφή ο Μίχα, μήνυμα σε Νταουσβίλι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Εντός της ημέρας ίσως προκύψει εξέλιξη με τον Ντορ Μίχα και επιβεβαιωθούν τα όσα σημειώνουν στο Ισραήλ ότι, η Χάποελ Μπερ Σεβά θα ενημερώσει για καταβολή της ρήτρας των €100.000 για να κάνει «δικό της» τον ποδοσφαιριστή. «Ο Μίχα ενημέρωσε τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας για την πρόθεσή του να αποχωρήσει, με τη καταβολή της ρήτρας των 100.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του, η οποία λήγει στις 15 Ιουνίου. Θα υπογράψει στη Χάποελ Μπερ Σεβά συμβόλαιο διετούς διάρκειας», σημείωσε χθες η ισραηλινή ιστοσελίδα one.co.il.

Στην Ανόρθωση αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους στην περίπτωση του Μίχα και εφόσον φθάσει επιστολή από τους Ισραηλινούς, τότε θα συζητήσουν και τον τρόπο καταβολής του ποσού. Ο Κετσπάγια, παρόλο που ήθελε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα του, είναι προετοιμασμένος για τον αντικαταστάτη του. Ο Κβίλια απασχολεί αλλά στην Ανόρθωση γνώριζαν εξαρχής ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κλείνει του Ρουσιά, ανανεώνει ο Χριστοφή

Εξάλλου, την πρόθεση να αποχωρήσει από την Ανόρθωση εξέφρασε εδώ και μέρες ο Νταουσβίλι, που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και στην Ανόρθωση ήταν ξεκάθαροι εξαρχής: «Δεν φεύγεις χωρίς αντάλλαγμα». Ο σύλλογος της Αμμοχώστου έχει πλήρως τακτοποιημένο τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως θα πρέπει και ο ίδιος να συμπεριφερθεί σωστά. Για να δώσει τη συγκατάθεσή της η Ανόρθωση να αποχωρήσει ο Νταουσβίλι, είτε θα πρέπει να δεχθεί πρόταση που να την αφήνει ικανοποιημένη είτε ο ποδοσφαιριστής να εξαγοράσει το συμβόλαιό του. Είναι πιθανό εντός της εβδομάδας να προκύψει εξέλιξη, εφόσον υλοποιηθεί ένα εκ των δύο πιο πάνω σεναρίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ