aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στον αστερισμό του… Πεδρίνιο

Ανόρθωση: Στον αστερισμό του… Πεδρίνιο

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Πολλοί φίλοι της Ανόρθωσης ζουν τις τελευταίες ημέρες στον αστερισμό του… Πεδρίνιο. Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος ενδιαφέρει την Ανόρθωση, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί μία συνεχής ροή πληροφοριών που μάλλον δεν θα την ήθελε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ενδεχομένως να βοήθησε κι ο προχθεσινοβραδινός αγώνας της ομάδας του, της Πάσος Φερέιρα, με αντίπαλο την Πόρτο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι δύο παράμετροι που θα… σκεφτεί ο Πεδρίνιο πριν αποφασίσει

Παρά την ήττα, ο Πεδρίνιο δεν ήταν άσχημος, βαθμολογήθηκε πιο ψηλά απ’ όλους τους συμπαίκτες του και αποκόμισε θετικά σχόλια και στην Πορτογαλία και στην… Κύπρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «abola.pt», ο Πεδρίνιο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων (!), μεταξύ των οποίων και της Ανόρθωσης. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η «Κυρία» ετοίμασε ήδη πρόταση στον 27χρονο μέσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σημειώνεται επίσης ότι ανάμεσα στις ομάδες που τον καλοβλέπουν είναι και η ουγγρική Φερεντσβάρος, αλλά «ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Πάουλο Μενέσες, και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλος Καρνέιρο, θέλουν να κρατήσουν τον Πεδρίνιο στην ομάδα». Μάλιστα, παρουσιάζουν έτοιμη την Ανόρθωση να προσφέρει μεγαλύτερο μισθό από αυτόν που του δίνει η Πάσος Φερέιρα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του στο τιμ σχεδιασμού της νέας περιόδου έχουν τον Πεδρίνιο στη μικρή τους λίστα, αλλά -προφανώς- δεν είναι μόνος του. Και βέβαια, δεν υπάρχει διάθεση να μπουν στη διαδικασία πλειστηριασμού. Ο Πορτογάλος έχει αξιολογηθεί, ενώ υπάρχει ταβάνι στο ποσό που θα δαπανηθεί για την απόκτηση. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν και από τις υπόλοιπες περιπτώσεις «δεκαριών» που αξιολογούνται.

Με τα νέα δεδομένα, με πολλά πρωταθλήματα να είναι ακόμη σε εξέλιξη, η απόσπαση υπογραφής από ποδοσφαιριστές που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα τους κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον Γιασμίν Σουκ που είναι υποψήφιος για τη θέση του «8αριού». Αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία, πολύ δύσκολα θα απαντήσει στην πρόταση της «Κυρίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ