aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στόχος μονόδρομος και τα δεδομένα με Μπουσουλάτζιτς

Ανόρθωση: Στόχος μονόδρομος και τα δεδομένα με Μπουσουλάτζιτς

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι ο βαθμός δυσκολίας θεωρείται ιδιαίτερα ψηλός, ο στόχος είναι μονόδρομος. Ο Κετσπάγια και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερος επικίνδυνος και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη.

Ωστόσο, οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις. Τον τελευταίο καιρό έχουν καταγράψει αρκετές απώλειες και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες. Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο Γεωργιανός τεχνικός θα μετρήσει ετοιμοπόλεμους έχοντας άλλη μία διαθέσιμη επιλογή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αυτή του Σπύρου Ρισβάνη.

Στα μετεγγραφικά της Κυρίας δεν προκύπτει κάποια αξιοσημείωτη εξέλιξη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου. Ο Αζερ Μπουσουλάτζιτς αποχωρεί από τον Ατρόμητο και προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου, όμως (μέχρι στιγμής) δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τους κυανόλευκους. Σχετικά με την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, πολύ δύσκολα θα έρθει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εάν δεν προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τη μεσοεπιθετική γραμμή με ψηλές αποδοχές.

Ο Ελλαδίτης συζητά μόνο για συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου και από τη στιγμή που διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του υπάρχουν έντονες επιφυλάξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ