aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο… ραντάρ του Κετσπάγια ο Σερζ Άκα

Ανόρθωση: Στο… ραντάρ του Κετσπάγια ο Σερζ Άκα

Διψήφιο αριθμών μετεγγραφών θα κάνει η Ανόρθωση, αφού την πόρτα της εξόδου διάβηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ φαίνεται πως το κύμα αποχωρήσεων θα έχει και συνέχεια. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει αποχαιρετήσει τους Γκαλίτσιο, Βργοτς, Μαργκάσα και Μανιά, ενώ αποχώρησαν οι Οκριασβίλι και Κβιλιτάια.

Τάσεις φυγής επιδεικνύει ο Μουρτάζ Νταουσβίλι, ενώ οι πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση της Χάποελ Μπερ Σεβά να πληρώσει τις 100.000 ευρώ και να αγοράσει τον Ντορ Μίχα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι σε διακοπές και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην πατρίδα του με σκοπό να έχει επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Γκουράμ Κάσια (κεντρικός αμυντικός) και Βάκο Κβίλια (επιτελικός μέσος), είναι ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Κετσπάγια, ενώ δεδομένη είναι η συμφωνία με τον Μάριο Αντωνιάδη. Αξιολογήθηκαν θετικά και συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ντυθούν στα κυανόλευκα οι Ανδρέας Αβραάμ και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Στο… ραντάρ του Γεωργιανού προπονητή βρίσκεται και ο Ιβοριανός ανασταλτικός μέσος Σερζ Άκα. Πρόκειται για 26χρονο διεθνή, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2019 αγωνίζεται στην Ελ Γκούνα της Αιγύπτου. Ο ύψους 1.83μ. μέσος κατέγραψε συνολικά 63 συμμετοχές, έχοντας «γεμάτες» σεζόν. Τη σεζόν 2018-19 έπαιξε για ένα εξάμηνο στην Σφαξιέν Τυνησίας, ενώ προηγουμένως ήταν σε ομάδες της χώρας του. Πήρε κλήση για την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, ωστόσο ακόμη δεν κατέγραψε συμμετοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ