aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο ψάξιμο για νέους πόρους

Ανόρθωση: Στο ψάξιμο για νέους πόρους

Η διοίκηση της Ανόρθωσης άρχισε τις ενέργειες για την εξεύρεση ενός μεγάλου ποσού ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος τιμωρίας ενόψει των κριτηρίων Δεκεμβρίου.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης φέρεται να ενημέρωσε πως δεν έχει την ευχέρεια να συνεισφέρει οικονομικά. Έτσι, ο προεδρεύων Θέμης Βιολάρης, μαζί με τα άλλα διοικητικά μέλη της ποδοσφαιρικής εταιρείας, βρίσκονται στο ψάξιμο για νέους πόρους.

Πέρα από τη δική τους συνεισφορά, όπως και τη βοήθεια που αναμένεται να πάρουν και από τους διοικούντες το σωματείο, προγραμματίζουν εκδηλώσεις για τους φιλάθλους της ομάδας (όπως το Blue Day) και ταυτόχρονα μελετούν τρόπους για να ευαισθητοποιήσουν επιφανείς Αμμοχωστιανούς.

Ειδικά η οικονομική συνεισφορά των τελευταίων κρίνεται απαραίτητη, από την πλευρά των ανθρώπων της «Κυρίας», διότι για να καλυφθούν ανάγκες μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εντός του τρέχοντος μήνα, θα χρειαστούν και κάποιες γενναίες εισφορές. Ο σύλλογος της Αμμοχώστου έχει το εκτόπισμα για να βρει τις λύσεις, εάν γίνουν συντονισμένες ενέργειες που θα προσεγγίσουν τον κόσμο του.

Τα μέλη της Ανόρθωσης θα τύχουν ενημέρωσης για την οικονομική εκστρατεία, όπως και για όλες τις εξελίξεις μετά την παραίτηση του Χρήστου Πουλλαΐδη, στη γενική συνέλευση που αναμένεται να συγκληθεί εντός Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ