aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο περιθώριο ο Μπεσάτ λόγω της ρήτρας

Ανόρθωση: Στο περιθώριο ο Μπεσάτ λόγω της ρήτρας

Το όνομα του Βίνσεντ Μπεσάτ δεν βρίσκεται στην αποστολή της Ανόρθωσης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Αλκή, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Γάλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο υπάρχει εξήγηση για το γεγονός πως δεν θα δώσει το «παρών» του στο ματς με την «Αθάνατη». Όταν ο αμυντικός μετεγγράφηκε στην «Κυρία» το Καλοκαίρι του 2018, υπήρχε ρήτρα ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλο ένα χρόνο εφόσον αγωνιστεί στο 80% των υποχρεώσεων των κυανόλευκων.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Σε επαφές με Τριποτσέρη η Ανόρθωση

Βάση λοιπόν του πιο πάνω στατιστικού, ο Μπεσάτ υπολείπεται άλλη μια συμμετοχή για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του για άλλη μια σεζόν. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται πως πραγματοποιηθεί αφού ο Γάλλος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια. Υπενθυμίζουμε πως ο 33χρονος αμυντικός έχει καταγράψει 23 συμμετοχές με την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο, ενώ σκόραρε και δύο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ