aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο… περίμενε ο Πουλλαΐδης για την υπογραφή του MoU

Ανόρθωση: Στο… περίμενε ο Πουλλαΐδης για την υπογραφή του MoU

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Χρήστος Πουλλαΐδης με το σωματείο της Ανόρθωσης. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας έχει ζητήσει εδώ και αρκετές μέρες την υπογραφή του σωματείου σχετικά με το μνημόνιο συναντίληψης (MoU), ώστε να μπει σε εφαρμογή το πλάνο διαχείρισης της εταιρίας όπως και κάποιοι άλλοι όροι που βρίσκονται σε αυτό.

Ωστόσο, προκύπτει καθυστέρηση από το Σωματείο, γι’ αυτό και το θέμα έχει «παγώσει» σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση οικονομικά. Ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» θα προχωρήσει τις διαδικασίες αποπληρωμής της Όρενμπουργκ, Λέβι, Λαβόρδε με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία, μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές, δηλαδή μόνο όταν επιστρέψουν στην κατοχή του οι μετοχές.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Λαβόρδε, ο στόπερ και η Όρενμπουργκ

Όταν λοιπόν πέσουν οι υπογραφές τότε ο Πουλλαΐδης θα συνεισφέρει οικονομικά για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας τόσο στο διοικητικό (το Δ.Σ. προσπαθεί ήδη να βρει οικονομικούς πόρους ώστε να κλείσει «τρύπες») όσο και στο μετεγγραφικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ