aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο… μυαλό του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Στο… μυαλό του Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει να κάνει αλλαγές ακόμη και μετά από νίκες, αλλά δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να μην δούμε το… σύνηθες σκηνικό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα, γεγονός που του δίνει επιπλέον επιλογές. Η παρουσία της ομάδας του απέναντι στην Πάφο έφερε απόλυτη ικανοποίηση μιας και ήταν μία μεστή εμφάνιση. Στην επίθεση, ίσως δούμε στην κορυφή τον Ντούρις αντί τον Σαντίκ, ενώ αν θα γίνει άλλη αλλαγή αυτή ίσως είναι στο χώρο του κέντρου. Απ’ εκεί και πέρα δεν αναμένεται ο Γεωργιανός να αλλάξει κάτι άλλο μιας και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. Κάποια πράγματα όμως θα κριθούν και από την ανάλυση του αντιπάλου και ανάλογα θα κινηθεί.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκαλίτσιος, στο αριστερό ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Βργκοτς και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Αρτυματάς, Μαργκάσα και Ράγιος, στα άκρα της επίθεσης οι Οκριασβίλι και Καλτσάς και στην κορυφή Ντούρις ή Σαντίκ. Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα, όπως οι Ντασουσβίλι και Βασιλακάκης στην μεσαία γραμμή, όμως αυτή είναι μία πιθανή ενδεκάδα ενόψει Απόλλωνα.

Είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ημέρα που επέστρεψε ο Κετσπάγια και αν έρθει η νίκη και το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα, τότε η Ανόρθωση θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια. Η προϊστορία τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ελαφρώς υπέρ της Ανόρθωσης μιας και οι δυο ομάδες σε 17 ματς που έπαιξαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετρούν επτά ισοπαλίες, έξι νίκες έχει η Ανόρθωση και τέσσερις ο Απόλλων. Συνήθως είναι παιχνίδια απρόβλεπτα και με μπόλικη δύναμη με δυνατές μονομαχίες. Η Ανόρθωση σκόραρε 24 φορές και ο Απόλλων 19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ