aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο «κενό» ξανά με Λάζαρο, κλείνει το κεφάλαιο μετεγγραφές

Ανόρθωση: Στο «κενό» ξανά με Λάζαρο, κλείνει το κεφάλαιο μετεγγραφές

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό θα συνεχίσει η Ανόρθωση την προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το κεφάλαιο ενίσχυση ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Στην «Κυρία» έριξαν ξανά δίχτυα για απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, καθώς μετά τον αποκλεισμό του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού από την αποστολή του Ατρόμητου στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με τον Παναιτωλικό για αγωνιστικούς λόγους, αναθερμάνθηκαν οι ελπίδες για τον 35χρονο άσο.

Οι κυανόλευκοι κτύπησαν εκ νέου την πόρτα του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος δεν είναι κρυφό πως αποτέλεσε την «καψούρα» του Κετσπάγια στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως διαφάνηκε ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την ομάδα του Περιστερίου για να τον αφήσει ελεύθερο.

Η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης εντόπισε άλλες 1-2 αξιόλογες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών, όμως πρόκειται για παίκτες που θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα με την άφιξή τους στην Κύπρο και επιπλέον δεν κρίθηκαν ως τέτοιες που να έπειθαν ότι θα έκαναν τη διαφορά. Πέραν των πιο πάνω, η βελτίωση που παρουσιάζει ο Τορνίκε Οκριασβίλι στις προπονήσεις έστειλε αισιόδοξα μηνύματα στον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του άσος σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Έτσι, εάν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικά ανατρεπτικό είτε στην περίπτωση Χριστοδουλόπουλου είτε με άλλο ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ώρες της μετεγγραφικής περιόδου η Ανόρθωση δεν θα προχωρήσει σε τρίτη μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ