aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στο «Αντώνης Καράς» ο Στρέπελ, περιμένοντας την απόφαση

Ανόρθωση: Στο «Αντώνης Καράς» ο Στρέπελ, περιμένοντας την απόφαση

Ημέρα εξελίξεων στο θέμα παραμονής ή όχι του Γιούρχεν Στρέπελ στον πάγκο της Ανόρθωσης είναι η σημερινή. Ο προβληματισμός προς το πρόσωπο του Ολλανδού προπονητή είναι δεδομένος και άλλωστε δεν πρόκειται για κάτι που ήρθε στην επιφάνεια μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ.

Η αμφισβήτηση των διοικούντων την «Κυρία» για τον τεχνικό της ομάδας χρονολογείται τουλάχιστον για δύο βδομάδες, όμως δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Στρέπελ θα διαβεί την πόρτα της εξόδου του «Αντώνης Παπαδόπουλος» δυόμιση μήνες μετά την πρόσληψή του από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Καταρχάς, ο 49χρονος προπονητής πήγε κανονικά το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, «Αντώνης Καράς» και είχε την ευθύνη της προπόνησης, με την οποία ουσιαστικά άρχισε η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στην Λάρνακα. Δεν έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι καμία συζήτηση της διοίκησης με τον Ολλανδό προπονητή και το σκηνικό παραμένει ρευστό.

Διαβάστε επίσης: «Μα η Ανόρθωση, τώρα, δεν είναι μεγάλη ομάδα»

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» για τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή, αφού το τεράστιο ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα κληθεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση απόλυσης του Στρέπελ. Από την στιγμή που δεν υπάρχει έτοιμη λύση με προπονητή, ο οποίος να έχει τα εφόδια να βγάλει την «Κυρία» από το αγωνιστικό αδιέξοδο υπάρχει η άποψη ότι θα ήταν άστοχο να αποχωρήσει ο Ολλανδός.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Στις πρώτες βοήθειες ο Αρτυματάς, αυτή την στιγμή ο Στρέπελ…»

Η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομα του Νίκου Παναγιώτου, όπως σημείωσε το Goal.com.cy από το βράδυ της Κυριακής μόνο ως τέτοια παραμένει, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού δεν έγινε καμία επαφή με τον Κύπριο προπονητή.

Οι επόμενες ώρες θα φανερώσουν τις προθέσεις της διοίκησης και το κατά πόσο θα προχωρήσει η Ανόρθωση σε αντικατάσταση του Γιούρχεν Στρέπελ ή αν θα πορευτεί με αυτόν στο ντέρμπι του Σαββάτου (2/2) με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Την… καταστρέφουν οι κύριοι των €20.000+ το μήνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ