aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Στο αεροπλάνο για Κύπρο ο Μίχα, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Aνόρθωση: Στο αεροπλάνο για Κύπρο ο Μίχα, οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο (4/9) η μετεγγραφή του Ντορ Μίχα στην Ανόρθωση. Ο Ισραηλινός μέσος θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο την Πέμπτη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι του 28χρονου ποδοσφαιριστή αποχαιρετούν τον Μίχα και του εύχονται καλή τύχη στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του. Ο διεθνής Ισραηλινός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Ανόρθωση και όπως αποκάλυψαν στη γειτονική χώρα θα αμείβεται από την ομάδα της Αμμοχώστου με 250.000 ευρώ ετησίως, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πληρώνει το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του.

Ο εκλεκτός του Κετσπάγια θα μπει υποχρεωτικά σε καραντίνα, καθώς θα ταξιδέψει από χώρα κατηγορίας Γ για την Κύπρο. Ο Μίχα ήταν βασικότατο στέλεχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ από το 2011 με πέραν των 25 συμμετοχών κάθε σεζόν. Δεν είναι μυστικό πως ο λόγος που αποχωρεί από την ομάδα της οποίας ήταν μάλιστα αρχηγός ήταν οι δικαστικοί μπελάδες λόγω της συνεύρεσης με ανήλικα κορίτσια. Η υπόθεση πήρε τη νομική οδό με τον Μίχα και τον Ατζίλι (νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ) να παραδέχονται ότι συνευρέθηκαν με τα κορίτσια, όμως δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν την ηλικία τους και όλα έγιναν με την συγκατάθεση των ανήλικων κοριτσιών. Η υπόθεση έκλεισε με τους δύο παίκτες να αθωώνονται, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην μπουν στην υπό παραχώρηση λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μίχα έρχεται για να καλύψει το κενό του Ρούβεν Ράγιος στη μεσαία γραμμή, αφού ο Κετσπάγια έκρινε ότι ο Χουσμπάουερ μπορεί να προσφέρει περισσότερο ως δημιουργικός μέσος («οκτάρι» στην ποδοσφαιρική διάλεκτο). Πάντως, ο Μίχα στην καριέρα του μετρά πέραν των 30 συμμετοχών και ως δεξί εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ