aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Στήριξη σε Γιάγκου, έτοιμοι να παρέμβουμε…»

Ανόρθωση: «Στήριξη σε Γιάγκου, έτοιμοι να παρέμβουμε…»

Συνεδρίασε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ανόρθωσης, το οποίο εξέτασε τα δεδομένα που προκύπτουν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο και όχι μόνο. Τα μέλη του συμβουλίου της Ανόρθωσης δηλώνουν αμέριστη στήριξη στον Δρ. Κυριακό Γιάγκου. Υπάρχει ομοψυχία σε σοβαρά θέματα που αφορούν την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου Ανόρθωση Αμμοχώστου εκφράζει τη πλήρη στήριξη και συμπαράσταση στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Εταιρείας Δρ Κυριακό Γιάγκου. Σε έκτακτη συνεδρία το Συμβούλιο συζήτησε διεξοδικά όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες και εξέτασε τρόπους αντιμετώπισης.

Παρακολουθούμε στενά όσα συμβαίνουν στο Ποδοσφαιρικό μας τμήμα και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για προστασία των συμφερόντων του Συλλόγου μας.

Επί τη ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έμειναν ανεπηρέαστοι και κέρδισαν το ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ