aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην πηγή αγκαλιασμένοι...

Ανόρθωση: Στην πηγή αγκαλιασμένοι…

Έφτασε στην πηγή και είναι έτοιμη να πιει νερό για να ξεδιψάσει η Ανόρθωση. Τα 13 χρόνια ξηρασίας από τους τίτλους είναι πάρα πολλά για μία ομάδα του μεγέθους της «Κυρίας» ώστε να μην δικαιολογούνται τα έξαλλα πανηγύρια στο ΓΣΠ, μετά τη δεύτερη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραδέχθηκε ότι ο θεσμός του κυπέλλου δεν αποτελούσε προτεραιότητα για την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά από την στιγμή που το τρένο εκτροχιάστηκε από το πρωτάθλημα, η κατάκτηση του δεύτερου τη τάξει θεσμού της ΚΟΠ αποτελούσε μονόδρομος. Οι κυανόλευκοι εκμεταλλευόμενοι τις αδυναμίες του αντιπάλου και έχοντας υποδειγματική ανασταλτική λειτουργία και στα δύο παιχνίδια πήραν αυτό που άξιζαν στα δύο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Πρόσωπο του αγώνα στο ΓΣΠ ήταν ο Παύλος Κορρέα, ο οποίος πανηγύρισε τα πρώτα γκολ της επαγγελματικής του καριέρας.

Σαν κερασάκι στην εύγεστη τούρτα της πρόκρισης ήρθε η πανηγυρική φωτογραφία στα αποδυτήρια. Φυσική εξέλιξη θα σκεφτεί κανείς. Κι όμως, η αγκαλιά του μεγαλομετόχου Χρίστου Πουλλαΐδη με τον Τιμούρ Κετσπάγια ίσως να σημαίνει πολύ περισσότερα και να προμηνύει εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Γεωργιανού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ