aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην Ολλανδία ο Τιμούρ και η έκτη μετεγγραφή

Ανόρθωση: Στην Ολλανδία ο Τιμούρ και η έκτη μετεγγραφή

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Ολλανδία ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια, θέλοντας να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου που θα γίνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας, να τις επιθεωρήσει και να έχει ξεκάθαρη εικόνα για όσα θα συναντήσει η αποστολή στη χώρα της τουλίπας, ώστε να κάνει αν χρειαστεί κάποιες παρατηρήσεις ή εισηγήσεις.

Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία θα γίνει στην πόλη Μιλ της Ολλανδίας, στο City Resort Hotel, από την Τρίτη 16 Ιουλίου ώς τη Πέμπτη 30 Ιουλίου και κατά την εκεί παορυσία της η ομάδα της Αμμοχώστου θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης εντείνει τις προσπάθειες του για την ολοκλήρωση της έκτης μετεγγραφής. Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε επίσημα μόνο ο Γκαλίτσιος, όμως είναι δεδομένες οι προσθήκες των Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (κεντρικός αμυντικός), Βασιλακάκης (ανασταλτικός μέσος) και Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος). Ο Κετσπάγια αποκάλυψε στην εκπομπή της Cytavision ότι είναι κοντά σε άλλον ένα ποδοσφαιριστή, τ’ όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ