aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Ανανίτζε με €1.000.000 στην τσέπη!

Ανόρθωση: Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Ανανίτζε με €1.000.000 στην τσέπη!

Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Λάρνακα είναι ο Τζάνο Ανανίτζε. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τον Τιμούρ Κετσπάγια ότι την Τετάρτη (22/1) θα είναι στην Κύπρο, κάτι που δείχνει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Το πρωί της Τρίτης (21/1) ο 27χρονος διεθνής Γεωργιανός έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας, στην οποία ήταν από το 2009. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Γεωργίας ο Ανανίτζε πήρε αποζημίωση 1.000.000 ευρώ (8 μηνιάτικα) για να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο είχε ισχύ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι ετήσιες απολαβές του στην Σπαρτάκ ήταν 1.700.000 ευρώ και το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση διευκολύνει το έργο της Ανόρθωσης να τον ντύσει στα κυανόλευκα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Ανανίτζε «ζάλισε» την ΑΕΚ και σκόραρε στο «Παπαδόπουλος»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έπεισε τον συμπατριώτη του να έρθει στην Κύπρο, αφού είναι δεδομένο ότι εάν δεν ήταν στον πάγκο της Κυρίας ο Γεωργιανός σε καμία περίπτωση ο Ανανίτζε δεν θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ