aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην Κύπρο οι Ρώσοι, συνάντηση με Χατζηπαντέλα

Ανόρθωση: Στην Κύπρο οι Ρώσοι, συνάντηση με Χατζηπαντέλα

«Καίει» την διοίκηση της Ανόρθωσης το ποσό των 600.000 ευρώ που οφείλονται στην Όρενμπουργκ για την μετεγγραφή Ντούρις. Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά από συνάντηση που είχε με τον τέως πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, ενημερώθηκε και την κατάσταση με την ρώσικη ομάδα αλλά και τον διακανονισμό που δεν έγινε, και έτσι ο νέος πρόεδρος των κυανόλευκων έβαλε σε προτεραιότητα το εν λόγω κεφάλαιο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Όρενμπουργκ θα βρεθεί στο νησί μας εντός των επόμενων ημερών ώστε το όλο θέμα να λάβει τέλος. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Χατζηπαντέλα και των Ρώσων ώστε να καταλήξουν σε διακανονισμό και η τέως ομάδα του Ντούρις να πάρει τα χρήματα που συμφωνήθηκαν το Καλοκαίρι του 2018. Αν η Ανόρθωση τιμωρηθεί από την ΦΙΦΑ τότε η «καμπάνα» θα είναι βαριά, αφού οι τιμωρίες που μπορεί να προκύψουν είναι εμπάργκο μετεγγραφών και αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Μάχη» κριτηρίων ψάχνοντας λεφτά

Υπενθυμίζουμε πως το εν λόγω τεράστιο ποσό, αφορά και τα κριτήρια Μαρτίου, γι’ αυτό και το Δ.Σ. των κυανόλευκων της Αμμοχώστου επιθυμεί να «κλείσει» αυτή την εκκρεμότητα ώστε να πάρουν σειρά και οι υπόλοιπες (πχ. καταβολή μισθών στους ποδοσφαιριστές και στο προσωπικό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ