aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην Κύπρο επαγγελματίες - τεχνοκράτες για παρουσίαση πρότασης

Ανόρθωση: Στην Κύπρο επαγγελματίες – τεχνοκράτες για παρουσίαση πρότασης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πέραν του προγραμματισμού, ένα άλλο θέμα που προκύπτει στην Ανόρθωση είναι η αυριανή άφιξη στην Κύπρο επαγγελματιών – τεχνοκρατών, οι οποίοι ασχολούνται με τον χώρο της διαφήμισης στο ποδόσφαιρο.

Θα έρθουν για να δουν τις εγκαταστάσεις της ομάδας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πλάνο και να παρουσιάσουν μία πρόταση που θα βελτιώνει το προσφερόμενο προϊόν προς τους διαφημιζόμενους, με στόχο μεγαλύτερα έσοδα από διαφημίσεις και όχι μόνο. Στην Ανόρθωση θέλουν να εκμεταλλευθούν σε μεγαλύτερο βαθμό το γήπεδο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φέρει χρήμα στην ομάδα και ψάχνουν λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Βρήκε αριστερό μπακ ο Κετσπάγια

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στον χλοοτάπητα του γηπέδου αναγκάζει την Ανόρθωση να ψάξει άλλο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της ομάδας, αρχές Ιουλίου, καθώς η έδρα της «Κυρίας» θα είναι έτοιμη για χρήση λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Μοράις «εμπόδιο» για τον Αρτυματά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ