aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην καλύτερη κάνει μισές δουλειές!

Ανόρθωση: Στην καλύτερη κάνει μισές δουλειές!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όταν προηγηθεί η Ανόρθωση συνήθως βρίσκει τον τρόπο να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. Όταν όμως βρεθεί πίσω στο σκορ δυσκολεύεται να βρει λύση. Με απλά λόγια, αν δεχτεί γκολ είτε θα της μείνει είτε το πολύ-πολύ να ισοφαρίσει και να γλιτώσει τον βαθμό. Η ολική ανατροπή λοιπόν ακόμα αναζητείται στην τρέχουσα σεζόν και έχει ολοκληρωθεί ο α’ γύρος του πρωταθλήματος.

Η πρώτη φορά που είδε αντίπαλό της να παίρνει προβάδισμα ήταν με την Ομόνοια, όταν ο Οκριασβίλι ισοφάρισε με πέναλτι στο 45’ το γκολ του Σενέ (1-1). Με τον Απόλλωνα έπεσε η ίδια η «Μεγάλη Κυρία» θύμα ανατροπής, αφού ο Οκριασβίλι και πάλι της έδωσε προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια γνώρισε την ήττα με 1-3. Ο Μπένσοπ ισοφάρισε στο 37’ από τα 11 βήματα και ο Πίττας στο 45’+3 έφερε τα πάνω κάτω. Στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο δεν μπόρεσαν να σώσουν έστω τον βαθμό οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια, δέχτηκαν και τρίτο πλήγμα από τον Λάρσον στο 76’.

Ύστερα, ο Μίχα απλώς ισοφάρισε στο 66’ το τέρμα που πέτυχε ο Μόμο Σασί στο 62’ και το ματς με την Καρμιώτισσα έμεινε στο 1-1. Όσο για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, δεν βρέθηκε λύση ποτέ στο γκολ του Μαέ (66’) και έτσι το 0-1 έμεινε αναλλοίωτο.

Τέλος, την Παρασκευή στο Μακάρειο με τη Δόξα, ο Μανιάς στο 50’ απλώς ισοφάρισε προσωρινά το γκολ-πέναλτι του Σαντίκ, καθώς ο Μέσκα στο 57’ υποχρέωσε την ομάδα της Αμμοχώστου σε ήττα 1-2. Τριάντα τρία λεπτά συν καθυστερήσεις δεν ήταν αρκετά για την Ανόρθωση ώστε να βρει τη λύση.

Τα πέντε παιχνίδια αναδεικνύουν λοιπόν το πρόβλημα που υπάρχει όταν «στραβώσει» το ματς για τους κυανόλευκους. Κάτι που χρήζει διόρθωσης καθώς σε έναν ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» δεν μπορεί σε κάθε ματς να πηγαίνουν όλα κατ’ ευχήν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ