aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην Γεωργία για υπογραφές, δεν θα μπει εμπόδιο στον Κοφί

Ανόρθωση: Στην Γεωργία για υπογραφές, δεν θα μπει εμπόδιο στον Κοφί

Στη Γεωργία βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το ταξίδι του στο Αζερμπαϊτζάν, όπου παρακολούθησε τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ. Στην πατρίδα του πήγε με στόχο να πάρει την υπογραφή του Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος θα είναι ο φύλακας άγγελος της εστίας της Ανόρθωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Οκριασβίλι έχει ήδη υπογράψει όπως αποκάλυψε ο Κετσπάγια σε πρόσφατες δηλώσεις του και μένει πλέον η εξασφάλιση της υπογραφή του Βγκορτς.

Διαβάστε επίσης: Πάει ξανά δυναμικά για την απόκτηση του Γκιόργκι Ναβαλόφσκι

Σε άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Έργουιν Κοφί ψάχνει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αν κάτι τέτοιο ισχύει και θελήσει ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την Ανόρθωση, δεν θα σταθεί κανείς εμπόδιο στην επιθυμία του. Αντίθετα, ίσως διευκολύνει λίγο και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς θα αδειάσει θέση και θα απαλλαγεί ο σύλλογος από τον μισθό του. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει αν ψάχνεται ακόμη ή αν έχει βρει κάτι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ