aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στην… απομόνωση οι Ντουγκλάο-Μικελτάντζε

Ανόρθωση: Στην… απομόνωση οι Ντουγκλάο-Μικελτάντζε

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τoν Ερμή (23/02, 18:00) στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η «Κυρία» αναμένει και την απόφαση του Εφετείο η οποία θα ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου, καθώς κατέθεσε έφεση μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή ο οποίος τιμώρησε την Ανόρθωση με αφαίρεση 6 βαθμών (και -3 από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα).

Διαβάστε επίσης: H πρόθεση Παντελή για Ντουγκλάο και η στροφή 180 μοιρών

Όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση, εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουγκλάο-Μικελτάντζε οι οποίοι είναι εκτός προπονήσεων από την Τετάρτη (20/2) λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος. Η διοίκηση των κυανόλευκων εξετάζει το συμβάν που προηγήθηκε και αναμένεται να πάρει οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών. Η Ανόρθωση θέλει νίκη και μόνο νίκη ώστε να πιάσει την 6η θέση, ωστόσο ελπίζει και σε ήττα της Ομόνοιας που αγωνίζεται την ίδια ώρα (18:00).

Η αποστολή είναι 19μελης και αποτελείται από τους: Δημητρίου, Στέμμερ, Στρούνα, Κοφί, Εγγλέζου, Πράνιτς, Μπεσάτ, Ιωάννου, Παναγιώτου, Σίλντενφελντ, Λεμέσιος, Βίκτορ, Μπουφ, Οικονομίδης, Ράγιος, Φύτος Κυριάκου, Στεφανέλι, Λαβόρδε, Κατσαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ