aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στη Σωτήρα με είσοδο το φιλικό με την ΕΝΠ  

Ανόρθωση: Στη Σωτήρα με είσοδο το φιλικό με την ΕΝΠ  

Η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Τάσος Μάρκου» είναι κάτι που προκάλεσε δικαιολογημένα αντιδράσεις στην Ανόρθωση στο φιλικό με την Αγία Νάπα. Μπορεί να στάθηκε τυχερή η ομάδα που δεν είχε και κάποιο τραυματισμό όμως σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία δεν θέλουν να παίξουν ξανά σε αυτό το γήπεδο στην κατάσταση που είναι σήμερα.

Γι’ αυτό και με οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αυριανού φιλικού με την Ένωση έγιναν διάφορες ενέργειες για να αλλάξει η έδρα και το παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο της Σωτήρας, το οποίο είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση, το ματς θα αρχίσει στις 19:00. Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

«Δεν θα υπάρξει προπώληση. Εισιτήρια θα πωλούνται στο γήπεδο την μέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα στις 18:00, θα ανοίξουν οι εισόδοι και τα ταμεία για εξυπηρέτηση των οπαδών. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας για αποφυγή της ταλαιπωρίας όπως προσέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο έγκαιρα. Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα φιλοξενηθούν στην ίδια κερκίδα Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον Δήμο Σωτήρας όσο και την ομάδα του Ονήσιλου για την παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Σωτήρας»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ