aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στη «μάχη» τελευταία, στο γήπεδο πρώτη

Ανόρθωση: Στη «μάχη» τελευταία, στο γήπεδο πρώτη

Το καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ για τους προκριματικούς γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δεν διαφοροποίησε το πλάνο της Ανόρθωσης σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας. Μπορεί στην ομάδα της Αμμοχώστου να ανέμεναν ενωρίτερα την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέμεινε πιστός στο αρχικό πλάνο.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα ριχθεί στη «μάχη» στις 17 Σεπτεμβρίου πολύ αργότερα σε σχέση με τους άλλους τρεις εκπρόσωπους της Κύπρου στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η Ομόνοια θα παίξει στις 18 ή 19 Αυγούστου στον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ΑΠΟΕΛ και Απόλλων θα κάνουν πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου από τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι και αν η Ανόρθωση θα δώσει τελευταία επίσημο παιχνίδι έχει πιάσει ήδη δουλειά, αφού από την Παρασκευή (19/6) άρχισε η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων η οποία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (22/6). Την Τρίτη οι κυανόλευκοι θα μεταβούν στις Πλάτρες για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας το οποίο θα διαρκέσει μία βδομάδα. Ακολούθως η αποστολή θα επιστρέψει στο «Αντώνης Καρράς» για να μεταβεί αργότερα στην Κακοπετρία, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει νέο στάδιο προετοιμασίας στις Πλάτρες τέλος Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν οριστεί φιλικά προετοιμασίας με τον Απόλλωνα στις 18 Ιουλίου, με την ΑΕΚ στις 25 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ