aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στατική… προσοχή και κλειστοί χώροι

Ανόρθωση: Στατική… προσοχή και κλειστοί χώροι

Νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, θέλει σήμερα η Ανόρθωση.

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα έχει πολλές δυσκολίες, μιας και η ομάδα της Λεμεσού είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θέλει να κερδίσει για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση. Στην «Κυρία» γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι έχει δείξει ότι μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε αντίπαλο και να κάνει τη ζημιά.

Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, μιας και πέρα από τον τραυματία Φύτο Κυριάκου, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Κάνει σκέψεις για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, μιας και ακολουθούν συνεχόμενα ντέρμπι και κυρίως το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς και δεξιός μπακ ο Γκάμπριελ.

Ο αριστερός μπακ Γιαννούλης μάλλον θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά, αντικαθιστώντας τον Σάντος, ενώ για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών έχουν το προβάδισμα οι Ερέρο και Σιβού.

Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Βίκτορ και θα πλαισιώσει έναν εκ των Μίτροβιτς, Οικονομίδη, όπως και τον επιτελικό Ράγιος. Στα «φτερά» της επίθεσης θα είναι οι Καρλίτος και Ολιβέιρα, ενώ ο Καμπρέρα ίσως πάρει φανέλα βασικού, ως φορ κορυφής, αντί του Άλβες. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Καλντερόν, Αγιλάρ και Κολούνγκα.

Ο Λέβι, μιλώντας στους παίκτες, τους ανέλυσε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Τους ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στις στατικές φάσεις και να κλείνουν τους χώρους έτσι ώστε ο Απόλλων να μην μπορεί να κάνει το παιχνίδι που θέλει.

Το σημαντικό για την Ανόρθωση είναι να βγάλει στο γήπεδο μια καλή εικόνα και να διατηρήσει την απόδοσή της σε υψηλά επίπεδα. Και να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ