aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στασιμότητα για προσθήκες, σύντομα οι διαγραφές

Ανόρθωση: Στασιμότητα για προσθήκες, σύντομα οι διαγραφές

Εξελίξεις θα φέρει η εβδομάδα που διανύουμε στις τάξεις της Ανόρθωση, καθώς εντός της εβδομάδας να προκύψουν ανακοινώσεις. Η «Κυρία» από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου βρήκε… εμπόδια καθώς η επαφές με την Λουντογκόρετς σχετικά με τον δανεισμό του Ζοάο Πάουλο έπεσαν στο κενό.

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής πρόεδρος των κυανόλευκων, Κυριακός Γιάγκου, αποκάλυψε πως η ομάδα της Βουλγαρίας δεν είναι διαθετημένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό αλλά ως ελεύθερη μετεγγραφή. Έτσι, η διοίκηση Αντρέα Παντελή και το τεχνικό επιτελείο καλούνται να στρέψουν αλλού την προσοχή τους, καθώς υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ακραίος επιθετικός και μέσος.

Διαβάστε επίσης: «Ναυάγιο» με Ζοάο Πάουλο, οριστικό για τον Κάτσαρ

Στο κεφάλαιο αποχωρήσεις, δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ανόρθωσης ο Γκόικο Κάτσαρ, ο οποίος ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων, ενώ τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα υπάρξει ανατροπή στην περίπτωση του Σεκού Σισέ. Παρά τη δήλωση του Γιούρχεν Στρέπελ μετά τον αγώνα με την Αλκή ο Ιβοριανός δύσκολα θα συνεχίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ όσοι είναι στη «μαύρη» λίστα του Ολλανδού προπονητή δεν θα βρίσκονται στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ