aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Στα βαθιά μπαίνει ο σχεδιασμός

Aνόρθωση: Στα βαθιά μπαίνει ο σχεδιασμός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο αποκλεισμός από το κύπελλο και ο τρόπος που ήρθε αυτός αναγκάζει την Ανόρθωση να αρχίσει αμέσως τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση περίμενε να δει πώς θα εξελιχθεί η προσπάθεια στο κύπελλο και μετά να μπει στα βαθιά για τη στελέχωση της ομάδας.

Πλέον, με τον αποκλεισμό από τον τελικό, ο σχεδιασμός μπαίνει από τώρα στην καθημερινότητα της ομάδας. Είναι δεδομένο ότι θα δουν την πόρτα της εξόδου αρκετοί και θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το καλό της ομάδας με απώτερο στόχο να γίνει καλύτερη στελέχωση του ρόστερ, ώστε και η Ανόρθωση να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου της.

Πρώτα βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο θέμα του προπονητή. Διαφορετικά θα είναι τα πράγματα σε περίπτωση που παραμείνει ο Ρόνι Λέβι και διαφορετικά τα «θέλω» προπονητή που θα τον διαδεχθεί σε περίπτωση αποχώρησής του. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για την ομάδα της Αμμοχώστου και αναμένεται να φέρουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ