aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στα σκαριά άλλη μία μετεγγραφική «υπέρβαση» και η εκκρεμότητα

Ανόρθωση: Στα σκαριά άλλη μία μετεγγραφική «υπέρβαση» και η εκκρεμότητα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η Ανόρθωση μπήκε σε τροχιά φιλικών (το χθεσινό κόντρα στον Άρη ήταν το τρίτο φετινό), αλλά ταυτόχρονα επιταχύνει τις ενέργειές της για τις τελευταίες μετεγγραφικές πινελιές. Λίγες μόνο ημέρες πριν μπούμε στον Αύγουστο, η μεγάλη εκκρεμότητα για τον Τιμούρ Κετσπάγια και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Κυρίας» έχει να κάνει με την πλήρωση άλλης μιας θέσης στον χώρου κέντρου, ενός «8αριού» για την ακρίβεια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγάλος στόχος έχει αναγνωρισθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η (θετική) απάντηση δεν έρχεται. Κι όσο περνά ο χρόνος μελετούνται κι άλλες επιλογές. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ακριβοπληρωμένους για τα δεδομένα της «Κυρίας».

Ο πρόεδρός της, Ευγένιος Χαμπουλλάς, δήλωσε στον Active 107.4 & 102.5 ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα κινούνται μέσα σε οικονομικά προκαθορισμένο πλαίσιο, με προϋπολογισμό που τηρείται αυστηρά. Με τη σημείωση ότι τα κονδύλια για την απόκτηση δύο μέσων μπορούν να χαρακτηριστούν και ως «υπέρβαση».

Ο ένας ήταν ο Γιόζεφ Χουσμπάιερ, ο οποίος ήρθε για να καλύψει κυρίως το έλλειμμα στον δημιουργικό τομέα και υπολείπεται η πλήρωση της θέσης ενός ποδοσφαιριστή με περισσότερο τρέξιμο και με έφεση τόσο στην αναχαίτιση όσο και στην ανάπτυξη. Εκκρεμεί επίσης η απόκτηση ενός νεαρού τερματοφύλακα (για τον κατάλογο Β), ο οποίος μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζει ο Λόρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ